Сьогодні бюджетна комісія обласної ради не підтримали питання про розподіл 8 мільйонів гривень на ремонт та будівництво місцевих автошляхів. Голова комісії побачив причину такої жадібності у... майбутніх виборах.

Засідання комісії обласної ради з питань бюджету фінансів та податків відразу розпочалося із суперечок. Дехто дорікав начальнику головного управління з питань будівництва та архітектури облдержадміністрації Юрію Сідлецькому, киваючи на поганий стан доріг. Мовляв ремонтували їх тогоріч, а вони вже у жахливому стані. Чиновник з такими закидами у свій бік не погоджується.

І додає, деякі відремонтовані дороги у поганому стані через мізерні кошти, які виділяли для їхнього ремонту. Або ж сільська рада робила їх сама. Такі пояснення визвали дискусію.

Через суперечки члени комісії не підтримали питання про ремонт доріг комунальної власності за рахунок коштів спецфонду. А це 8 мільйонів гривень, за які вже б завтра латали ями.

Олексій Кособуцький переконаний, проголосувати деяким членам комісії заважають прийдешні вибори. Втім це ще не останнє бюджетне засідання перед сесією. Наступного разу також розглядатимуть це питання.