І ще одні навчання. Тепер для правоохоронців. Вони приборкували натовп роздратованих вболівальників біля стадіону "Авангард" у Рівному. Три сотні чоловіків заблокували рух вулицею Соборною, у торгівельні заклади, будівлі та стадіон летіли пляшки із запалювальною сумішшю. Проте у заворушенні ніхто не постраждав, адже це була всього лиш легенда, за якою відбулися навчання правоохоронців області в рамках підготовки до "Євро-2012".

За легендою група вболівальників біля стадіону "Авангард" блокує рух мікроавтобуса. Міліціонери намагаються приборкати запал чоловіків.

Однак, відпір силовиків породжує спалах порушень громадського порядку з новою силою. У хід йдуть димові шашки і навіть зброя. Ліквідовують масові заворушення правоохоронці за оперативним планом "Хвиля".

Клином вболівальників розблоковують бійці внутрішніх військ та беркутівці, після чого затримують. Такі навчання правоохоронці проводять систематично, однак до чемпіонату Європи підготовку активізували. Бо вже за дві місяці рівненський зведений загін забезпечуватиме охорону громадського порядку у Львові.