Як прожити п'ять місяців без зарплати? Про це можуть розповісти працівники Житлово-комунального підприємства "Центральне". З грудня 2011 року вони не отримують грошей. Саме тоді це ЖКП почали розформовувати.

Оксана Ведзер вже два роки працює двірником у житлово-комунальному підприємстві "Центральне". Жінка сама виховує трьох малолітніх дітей. Каже, з грудня місяця після того як їхній жек почали розформовувати, працівники "Центрального" не отримують заробітної плати. Щоб дізнатися, коли будуть гроші, звернулася до начальника ЖКП Василя Семенюка.

Оксана розповідає раніше таких перебоїв із зарплатнею не було. Бувало затримували на два місяці, але потім всі гроші виплачували.

У свою чергу начальник житлово-комунального підприємства "Центральне" Василь Семенюк пояснює, заробітну плату його працівники отримують через виконавчу службу по мірі надходження коштів від сплати рівнянами за комунальні послуги і обіцяє, що до кінця травня його підприємство повністю зможе розрахуватися з людьми.

Тому начальник ЖКП просить рівнян, вчасно сплачувати за комунальні послуги. Між тим у ситуацію вже втрутились депутати Рівне ради, які пообіцяли людям допомогти у вирішенні цього питання, до того ж працівники ЖКП планують завтра пікетувати сесію міської ради.