Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталась на перехресті вулиць Приходька та Соломії Крушельницької. Тут серед білого дня не розминулись автомобілі «Фольксваген-Пассат» та «Рено-Кенго». В результаті зіткнення постраждали дві людини.

Причиною цієї ДТП, розповіли у відділі ДАІ, стало невиконання вимог дорожніх знаків та елементарна неуважність. 18-річний водій автомобіля «Рено», який рухався вулицею Соломії Крушельницької, не пропустив легковик «Пассат», що їхав головною дорогою.

В результаті ДТП постраждали два пасажири автомобіля «Фольксваген», яких каретою швидкої допомоги доправили в Рівне нську міську лікарню. У 45-річної Ірини множинні переломи кісток тазу, а у 39-річного Юрія медики виявили закриту черепно-мозкову травму та перелом правого стегна. Як повідомили в обласному відділі ДАІ, на цьому перехресті це далеко не перша дорожньо-транспортна пригода. Вирішити проблему допоміг би світлофор, а поки його немає, водіям при під’їзді до цього місця варто бути вкрай обачними, а головне – виконувати вимоги дорожніх знаків.