Покінчити життя самогубством погрожують ошукані вкладники Золотої підкови у Рівному. Люди вже давно купили у будинку квартири, який як примара стоїть недобудованим. Особливо у розпачі ті рівняни, які задля придбання нового помешкання продали свої старі квартири і тепер живуть у родичів та знайомих. Сьогодні ошукані вкладники знову прийшли під стіни сесії міської ради.

Будівництво житлового комплексу "Золота підкова" розпочалося ще у 2006 році, у 2008 — роботи на об'єкті припинили. Щоб придбати елітні квартири, люди позичали гроші, продавали майно, брали кредити. Компанія, яка взялася споруджувати багатоповерхівку, взяла позику в банку на 25 мільйонів гривень під заставу будівництва. Віддавати ж кредит, припускають ошукані рівняни, компанія і не збиралася. Нині люди без квартир і без грошей. Вкотре прийшли на сесію міської ради аби чиновники вирішили їхню проблему.

Люди у розпачі, адже компанія, яка погодилась добудувати будинок, вже шість місяців тягне кота за хвоста.

Міського голову погрози суїциду не лякають. Каже, він тут ні до чого.

Як вирішити проблему очільник міста не знає. Допомоги шукатимуть у керівництва країни.

Після питань людських депутати міської ради перейшли до скандального фільму "Матч". У Рівному його показ заборонили. Міський голова задоволений, адже його трансляція, вважає, була б лише стимулом до нових мітингів деяких політичних сил.

Утім в інших містах України цей фільм все ж показують.

Через це депутати міської ради підтримали звернення до голови Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі Василя Костицького аби показ фільму в Україні заборонили. Також депутати підтримали звернення до Верховної Ради з вимогою створити слідчу комісію, яка б розслідувала побиття Юлії Тимошенко.