У Рівному побільшає доріг. З вулиці Олени Теліги зроблять проїзд на Макарова. Будівельні роботи нині у розпалі. Утім мешканці навколишніх будинків цьому не надто радіють.

Дорогу почали будувати нещодавно. Нині будівельною технікою вивозиться грунт та рівняється колишнє поле. Дорога йтиме до майбутнього котеджного містечка і виходитиме на вулицю Макарова. Втім будівельники ще й самі достеменно не знають, якими будуть її розміри.

А от мешканці будинку на Олени Теліги, 57 впевнені, що нова дорога "вилізе" на їх прибудинкову територію. Нині біля багатоповерхівки землі залишилося 12 метрів завширшки, а повинно бути чи не удвічі більше.

Бідкаються люди, що їхнім дітям тепер ніде гуляти. На спортмайданчик, який був на місці нової дороги витратили вісім тисяч гривень, нині від нього залишились лише залишки труб та бетону.

Та найбільше мешканців хвилює, що новою дорогою буде їздити великогабаритна техніка і їхній будинок просяде. Адже збудований у болотистій місцевості і вже має декілька тріщин.

Своє невдоволення люди прийшли висловити міським депутатам. Під стінами сесійної зали організували пікет.

Міський голова вийшов до пікетувальників і пообіцяв у проблемі розібратися.

І додав, що виїде на місце будівництва з експертною комісією і оцінить ситуацію. Люди ж відступати не збираються. Кажуть, якщо шлях "забере" частину прибудинкової території — то перекриватимуть дорогу. А дехто вже міркує про продаж квартир.