67-ий День Перемоги у Рівному зустріли без масштабного параду, проте урочистою ходою ветеранів та громади міста під супровід військового оркестру. Колона пройшла від парку імені Тараса Шевченка до Дубенського меморіалу. Там відбувся традиційний мітинг. Ще зранку на меморіалі запалили "вічний" вогонь, котрий тепер, утім, горить не "вічно", а лише три дні на рік - 2 лютого, 22 червня та 9 травня.

Вздовж Соборної зібралися охочі подивитися на парадну ходу - дякують ветеранам за мирне небо над головою, вітають з Днем Перемоги. Урочистим маршем від міського Парку культури йдуть військовослужбовці, ветерани-афганці, міські та обласні чиновники, попереду колони їде БТР. Оркестр грає - "День перемоги".

"Від малого до старого" оплесками в парадній ході зустрічають УАЗи та автобуси з ветеранами.

Що таке "війна" і що таке "довгоочікувана перемога" не з чуток знає Іван Іванович. Зі сльозами на очах згадує події 45-го.

Парадна хода рушила містом до Дубенського кладовища. Біля військового меморіалу традиційно відбувся урочистий мітинг - поклали квіти до могили невідомого солдата, хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглих у Другій світовій війні.

І звичайно дякували ветеранам за подвиги перед вітчизною.

Здоров'я собі бажають і самі ветерани.