У Рівному стартував "Кубок майбутніх чемпіонів". Цей турнір відбувається вже вчетверте, а участь у ньому беруть 34 команди сформовані з учнів молодших класів. Чемпіонський кубок переможцю буде вручати тренер луцької "Волині" Анатолій Дем'яненко.

Вчитель фізкультури загальноосвітньої школи №6 Олександр Юзюк вже вчетверте приводить своїх вихованців на відкриття турніру "Кубок майбутніх чемпіонів". І хоча його команда ще не перемагала у турнірі, він сподівається на вдалий виступ цього року. Олександр навіть пообіцяв особисто купити торт своїм гравцям, якщо ті переможуть.

Вперше бере участь у турнірі учень п'ятого класу Богдан. І хоча загальновизнаним фаворитом є дворазовий переможець "Кубку майбутніх чемпіонів" НВК "Гармонія" хлопець своїм основним суперником вважає сьому школу.

На урочистому відкритті змагань почесною грамотою нагородили головного суддю турніру Валерія Гладкова. Нагородили не просто так, а на честь ювілею, який Валерій святкує саме сьогодні. Головний арбітр також ділиться своїми думками щодо фаворитів змагань.

Матчі турніру будуть відбуватися на трьох стадіонах Рівного, а фінальна гра запланована на п'яте червня.