Протестні настрої рівнян не вщухають. Нині мітингувати вийшли мешканці вулиць Горохович та Лятуринської - на знак невдоволення бездіяльністю міської влади. Люди потерпають від небезпек, адже на їхніх вулицях немає ні освітлення, ні навіть тротуарів. Нескінчені звернення до чиновників результату не дали.

З такою швидкістю на вулиці Приміській часто їздять не лише мотоцикли. Особливо небезпечно тут, коли стемніє. На вулиці немає не тільки тротуару, але й освітлення. Мешканка будинку на вулиці Горохович, Олена щоранку водить свого сина до школи, каже боїться за його та своє життя.

Люди про зупинку на цій ділянці дороги вже й не мріють, кажуть маршрутка сюди не хоче їхати, тому добираються аж до Басового кута пішки. Люди вже втомилися чекати. Розповідають, міська влада про їхні проблеми знає, але нічого не робить.

Начальник житлово-комунального господарства міста Іван Гема пояснює, він і радий допомогти людям, але в міському бюджеті не вистачає грошей. Більше того, нещодавно Кабінет Міністрів України забрав з міського бюджету Рівного 38 мільйонів гривень.

Також Іван Гема повідомив, що на сусідню з протестуючими вулицями, Ярослава Гашека, з міського бюджету було виділено чотириста тисяч гривень на облаштування тротуару.