Юні, красиві, артистичні учасниці конкурсу "Перлинка Рівного" вразили журі своїми талантами. Маленькі рівнянки від шести до чотирнадцяти років на конкурсі талантів в рамках фестивалю показали себе у різних жанрах. Найкращі виступи покажуть вже у фіналі конкурсу усім глядачам у неділю.

Шестирічна Марта Блажкова цьогоріч стала учасницею конкурсу "Перлинка Рівного". Розповідає раніше вона просто виступала на сцені, нині це її перші змагання. Тому одразу хоче перемогти.

До конкурсу талантів готувалися усією сім'єю розповідає мама. Працювали над створенням образу, шили костюм, і брали уроки вокалу у рівненської співачки Марії Злати.

І ось вона мить хвилювання на сцені. Пісня про черевички вразила і журі, і глядачів. Дівчатка довели співати і танцювати вміють, ще й гарно декламують поезію. Тринадцятирічна Вікторія сьогодні перевтілилася у Мавку лісову, і теж мріє про перемогу.

Журі також радіє талантам дівчат. Українські та сучасні пісні, художня гімнастика, сучасна хореографія, латина та джаз. Над виступами учасники працювали самі і колективно. Окремих на сцені підтримали їх подруги.

Тож усі виступи оцінює журі, а найкращі продемонструють у фіналі. Тоді ж і оберуть найталановитішу учасницю конкурсу "Перлинка Рівного".