Святкували сьогодні і діти, котрі щодня бачать цілком дорослий бік життя. В Дубенській виховній колонії влаштували святковий концерт. На ньому до засуджених неповнолітніх долучилися діти працівників Державної пенітенціарної служби області.

Щирі посмішки дітей, купа подарунків, вітання від гостей та українська музика. Все це для вихованців Дубенської колонії. В державній пенітенціарній службі кажуть, роблять усе для того, аби засуджені не відчували себе відірваними від суспільства.

Відвідав захід і голова Всеукраїнської профспілки персоналу органів та установ пенітенцірної служби Олег Андрієнко. Приїхав не з пустими руками. Дітям вручив подарунки, а кращим працівникам Дубенської колонії грамоти та відзнаки.

Вихованцям колонії концерт сподобався. Кажуть, таке дійство запам'ятають на довго.

Працівники Дубенської виховної колонії переконують, цим концертом вони не тільки розширюють знання вихованців про Міжнародний день захисту дітей, а ще й формують патріотичні почуття молоді.

Співробітники колонії переконують - готові зробити все для того, аби їхні вихованці стали повноцінними членами суспільства.