Рівненські фотомитці продовжують збирати престижні нагороди. Днями Олександр Майструк повернувся з церемонії нагородження міжнародної премії "Філантроп". Цей захід відбувається у Москві, де збираються переможці цієї премії. З півсотні лауреатів та переможців п'ятеро - українці.

Міжнародна премія "Філантроп" об'єднала цьогоріч півсотні переможців, з надскладною життєвою історією. Олександр Майструк каже, подібне визнання на міжнародному рівні приємне.

Олександр радіє - адже його поїздку до Москви підтримала міська влада. Даний проект підтримує російський уряд, втім нагороджують не лише громадян цієї країни. Так серед переможців цьогоріч було п'ять українців. Сашко переміг у номінації "художня фотографія", отримавши за це оригінальну статуетку, хоча оргкомітет обіцяє і грошову винагороду.

Сашко каже, у дорозі почувався комфортно - адже аеропорти усіляко допомагають людям з обмеженими фізичними можливостями. Тому закликає усіх - впевнено йди до своєї мети, і водночас дякує тим рівнянам, які завжди підтримують його. А це і представники влади, і фотомитці.