З перемогою до Рівного повернулися юні красуні. Анастасія Сиротюк отримала гран-прі на конкурсі "Міні-Світ краси України" у своїй віковій групі, Дарина Ковтонюк стала "Міс Фото" і перемогла у номінації "Талант".

Оновлена композиція "Устами Янгола", яку виконувала на конкурсі Даринка Ковтонюк, вразила усіх. Саме ця робота принесла перемогу шестирічній красуні у номінації "Талант". До виконання цього номеру долучилася мама і молодша сестиричка, якій усього вісім місяців. Пригадує й інший виступ.

Припали до душі журі і фотороботи з Дариною, відтак вона стала кращою у номінації Фото. Десятирічна Настя - вперше поїхала на конкурс краси. Каже її конкурентки усі хотіли перемогти, однак гран-прі виборола рівнянка.

Позитивні емоції від конкурсу отримали і батьки , які цілий тиждень перебували зі своїми дітьми у Чернівцях.

Наставниця дівчаток Оксана Ігас радіє їх перемогам. Каже вже третій рік наші красуні здобувають призові місця і номінації. Відтак і надалі співпрацюватимуть з Конкурсом "Міні-Світ краси України".

Окрім позитивних вражень учасниці отримали і приємні подарунки. З поміж головних і фотосесії у журналі Кідс' ЮЕй. Тож нині красуні перепочинуть і знову працюватимуть.