15 ліфтів цьогоріч зупинили крадії. На рахунку одного — 4 підойми. У травні ми вже показували, як страждали мешканці одного із під'їздів на Північному, де не працював ліфт. Після виходу сюжету в ефір їм таки пощастило — вертикальний транспорт людям відремонували. Поталанило і їхнім сусідам. 13 із 15 ліфтів уже відремонтували.

40 хвилин донизу і годину догори. Стільки часу додала 9 поверхів пенсіонерка Ніна Цюцюра.

Ліфтом жінка скористатися не могла: його і ще 8 у сусідніх будинках обікрали майже в один період. Загалом у Рівному цьогоріч крадії зупинили 15 підойм. Ремонтують їх за рахунок усіх рівнян.

13-ть із 15-ти обкрадених - уже відремонтували, каже головний комунальник Рівного. За ці гроші мали продовжити термін експлуатації підойм, яким більше 25-ти років. Одного крадія міліціонери таки затримали. Він обчистив 4 ліфтові кабіни цьогоріч у березні, наступного дня після судової ухвали про півтора роки умовно за крадіжку з ліфта торік.

Викрадені плати, каже речниця, знайшли у його помешканні. Нині вони приєднані, як докази, до кримінальної справи. Чи придатні деталі до роботи, мають сказати ліфтери. Тим часом міліціонери продовжують пошуки інших крадіїв. А із міського бюджету збираються виділити гроші на ремонти ще 2 обкрадених ліфтів. Загалом у Рівному встановлені 956 ліфтів у будинках комунальної власності. 32 із них нині не працюють із різних причин.