У Рівному черговий потоп. Тільки цього разу затопило не підвал багатоповерхівки чи чиюсь квартиру, а цілий житловий масив. Мешканці приватних будинків трьох вулиць обласного центру вже цілий місяць страждають від води.

Коріння городини перетворилося на справжній гній. Який врожай зберуть з своїх ділянок жителі вулиць Малорівненської, Севастопольської та Устинської, вони не знають. Люди кажуть, останній раз такий потоп був понад двадцять років тому. Після того працівники ЖКП, яке тоді обслуговувало цю частину міста, поставили тут насос та зробили дренаж. Але з незрозумілих причин цей самий насос, працівники вже іншого ЖКП, на баланс якого віддали цю частину міста, демонтували кілька місяців тому.

Люди зверталися в різні інстанції, але допомоги не отримали. В усьому звинувачують комунальні служби міста, які, на думку мешканців району, безвідповідально ставляться до своїх обов'язків.

Щоб вирішити проблеми жителів району, одного насосу недостатньо, переконаний депутат Рівне ради Анатолій Чугуєвець. Саме йому люди вручили листа до міської влади, де описали всі свої проблеми.

Між тим, хоч якось допомогти людям взялися працівники Рівне облводоканалу. Вони почали встановлювати насос, для того аби відкачати воду з городів.