Як українці відзначають весілля представила у Рівному Асоціація весільних фотографів. У фотогалереї "Час" митці відкрили одноіменну виставку. До експозиції увійшли роботи 9 авторів із Києва, Донецька, Львова, Чернівців, Хмельницького. Єдиним представником від Рівного став Едуард Хитрий.

Без фотоапаратів та іншої апаратури рівненські фотографи прийшли до галереї Національної спілки фотохудожників України. Сьогодні вони оцінюють майстерність колег. І хоча весільне фото в українській культурі ще не відносять до жанру мистецтва, для кількох фанатів своєї справи — це не заробіток, а насамперед хобі. Асоціацію весільних фотографів України у Рівному представляє Едуард Хитрий. Багато років тому, він поставив собі за мету вивести весільне фото на новий щабель розвитку. Ділиться своїм головним серетом вдалої світлини.

А різними вони можуть бути і справді. Тут є фото із готичного весілля, також казкового та романтичного. Не лякають сьогодні молодят і забобони про те, що не можна зображати на світлині самотньою наречену. Фотографи до таких речей ставляться із посмішкою. А от колеги Едуарда Хитрого, зізнаються - знімати весілля складно і така місія потребує величезної відповідальності.

Весільні світлини охочі зможуть побачити у галереї "Час" до 10 липня. А після закінчення — експозиція ймовірно поповниться новими світлинами. Адже у весільних фотографів розпочнеться гаряча пора.