Євро 2012 в Україні стало нагодою заробити не лише для бізнесменів, але і для музикантів. Українські виконавці нині на повну гастролюють містами, де проходять матчі. Так, дорогою зі Львова наша знімальна група у Рівному перехопила гурт "Гайдамаки".

Гурт "Гайдамаки" у Рівному зупинився не лише переночувати після шаленого виступу у фан-зоні у Львові, але і набратися сил перед наступними концертами, в тому числі і в Польщі. Олександр Ярмола місто Львів любить по-особливому. Каже - публіка там тепла, і Євро додало львів'янам свого колориту.

Гурт "Гайдамаки" в просторах українського шоу бізнесу існує з 2001 року. Нещодавно колектив пережив важкий період. Музиканти розбіглися і фронтмену Олександру Ярмолі довелося збирати нову команду. До слова, тепер у гурті працює і двоє рівнян - Дмитро Кірічок та Олексій Казанцев. Про причини розпаду колишнього складу Олександр згадує з певним розпачем та неохоче.

Втім наразі колектив працює над новим альбомом, якого шанувальники гурту чекають вже давно. Поки ж радують гостей своїх концертів старими добрими хітами.