Забудовником виступить підприємство "РівнеБуд". Роботи фірма планує розпочати у третьому кварталі цього року. Обіцяють, що вкладені людьми кошти не пропадуть і рівняни отримають довгоочікувані квартири.

Крига скресла. Житловий комплекс "Золота підкова", який почали будувати ще у 2005 році отримав надію на нове життя. Забудовником буде фірма "Рівне Буд". Голова правління підприємства Олександр Люльчик поки вирішує юридичні питання, які гальмують початок продовження будівництва.

І додає, всі недоліки, які має будинок за роки простою - ліквідують. П'ятдесят три власники куплених квартир їх отримають. Вільними залишається ще 118 помешкань. Після завершення будівництва метр квадратний житла буде коштувати не більше шести тисяч гривень, прогнозує Олександр Люльчик. Не приховує, що закінчити будівництво буде не просто. Бо будинок великий і непрактичний. Вводити в експлуатацію його будуть почергово.

Житловий комплекс "Золота підкова" нині готовий на 30 відсотків. Люди вклали у нього 15 мільйонів гривень. Потрібно ще шістдесят.

Якщо фортуна не підведе, "Золоту підкову" здадуть в експлуатацію через два роки. Будинок матиме не лише помешкання, а й офісні приміщення і більше не майорітиме руїною над дорогою.