Короткометражка луцького режисера стала найкращою кінороботою 2-го Всеукраїнського фестивалю молодого аматорського кіно "DVERY". Загалом за 5 призових місць боролися сім десятків фільмів. Серед призерів є рівнянин, котрий здобув одні з двох срібних "Дверей". Решта нагород поїхали до Луцька та Києва.

Чотири місяці тривав конкурс кіноробіт на Всеукраїнському фестивалі молодого аматорського кіно "DVERY". За цей час на фестиваль надіслали майже 7 десятків відеоробіт. Активність проявили не лише рівняни, але й кінолюбителі з Луцька, Києва, Черкас та інших міст України. Члени журі запевняють, що за один рік рівень фестивалю "DVERY" значно підвищився.

Під час фінального дійства фестивалю показали 10 кращих відеоробіт, серед яких звичайно були і роботи режисерів-переможців. А переможців конкурсу кіноробіт у другому сезоні фестивалю "DVERY" цьогоріч аж п'ятеро. "Бронзові" та "Срібні двері" відразу отримало по двоє учасників фесту. Переможне перше місце і відповідно "Золоті двері" на фестивалі отримав режисер-аматор з Луцька Олександр Слобода. Короткометражний фільм "Блудний син" журі визнали найкращим.

Рівнянин Павло Вознюк спеціально для фесту зняв короткометражний фільм "5 бригада". Це його перша кіноробота та перша перемога на кінофестивалі. Павло Вознюк отримав "Срібні двері".

Організатори фестивалю "DVERY" запевняють, що третій сезон фесту відбудеться і просять його учасників звернути увагу на світле кіно.