57 відсотків дітей Рівненської області планують оздоровити чиновники в цьому році . Це на декілька тисяч більше, ніж в минулому. Перевірити готовність санаторно-оздоровчих комплексів приймати відпочиваючих взявся особисто Василь Берташ.

Десятирічний Павло разом з своїм товаришем Іллею відпочивати на Рівне нщину приїхали з села Бабичі Черкаської області. Хлопці вперше відпочивають в санаторно-оздоровчому комплексі "Джерельце". Кажуть, тут їм все подобається.

Путівка в санаторій "Джерельце" коштує 3045 гривень на двадцять один день. 45 відсотків з вартості йде на харчування.

Чиновники планують оздоровити в цьому році 57 відсотків дітей Рівне нської області. Це на декілька тисяч більше, ніж в минулому. Розповідають, виконати поставлену ціль буде не просто, але реально.

Особисто перевірити готовність санаторно-оздоровчих комплексів прийняти таку кількість дітей приїхав і голова рівненської облдержадміністрації. Хоча, каже Василь Берташ, про свій візит нікому не повідомляв, на вході до санаторію "Електронік" його зустрічає велика делегація міських чиновників на чолі з секретарем Рівне ради.

Незважаючи на те, що кожен санаторій брав дозвіл на відкриття, Василь Берташ повідомив, що буде і надалі інспектувати оздоровчі комплекси.