Потанцюймо на Майдані Незалежності у День молоді - з таким закликом до рівнян звернулась міська влада. Хто відчуває в собі спортивний потенціал, на тих очікує свято "Молоді та спортивні", а для ласунів у літню спеку справжнісінький рай - свято морозива у парку Шевченка.

Відпочити по молодіжному запрошують усіх рівнян. Вже опівдні у парку Шевченка розпочнеться свято морозива, там на гостей очікують розваги на усі смаки. Усіх хто має бажання показати спортивний дух запрошують приєднатись на фестиваль "Молоді та спортивні" на Майдані Незалежності. Переможець отримає ноутбук.

Також на майдані танцівники-професіонали влаштують майстер-клас із танців для усіх охочих. Родзинкою цьогорічного молодіжного гуляння організатори називають яскраве шоу на Майдані "Рок-легенди". На одній сцені виступатимуть симфонічний оркестр "Бревіс" разом з ансамблем сучасного танцю "Сузіря Єдельвес".

Порадують рівнян переможці Всеукраїнського фестивалю естрадної пісні “Під небом Рівного”, гала-концерт відбудеться під вечір на літній естраді парку. Фанатів та прихильників творчості Майкла Джексона запрошує Палай дітей та молоді. У неділю "Лайт Денс Компані" - презентує музичний спектакль "MJ". Міська влада нагадує - аби свято вдалося з 15 до 22 години у центрі Рівного буде заборонений продаж алкогольних напоїв.