На стареньку ВАЗівку спокусився житель Рівненщини. Він вкрав автомобіль просто з-під носа його власника.

44-річний Анатолій із села Межиріч, Острозького району пригадує – односельчанин попросив підвезти його. На півдорозі водій зустрів знайомого, а от транспорт втратив.

У/К АНАТОЛІЙ ДУБІНЧУК, ВЛАСНИК АВТОМОБІЛЯ (я зупинився бо побачив другого чоловіка якого шукав вийшов з машини відійшов метрів два, до заднього колеса і про своє розмовляли що там треба було, ту чую машина завелася я повертаюся цей пасажир за кермом я бігом до дверок схопив, хотів схватити ключі, руля але вже бачу не встигаю і вцепився за двері і за стойку він мене потягнув то й вже мусів пуститися, а він поїхав, з пробуксовкою )

Чоловік вчепився за стійку, але зупинити викрадача не зміг. Його добряче проволокло за автомобілем по щебені. Зараз має здерті руки та розрив сухожилля. Найбільше, каже, боявся щоб втікач не наробив біди на дорозі. Останній ж пояснює свою поведінку довготривалим вживанням наркотиків.

У/К ВОЛОДИМИР, ВИКРАДАЧ АВТОМОБІЛЯ (просто депресія бере употрібляв наркотики 10 років вона находить час від часу і таке стається що не соображаю що робою// вийшов з дому не знав що роблю, дойшов на трасу потім щось дойшло, назад йшов зустрів товариша, він впізнав мене остановився підїхати , я це саме він підїхав вийшов до друга я пересів за руль і поїхав потім дойшло що короче приїхав в Острог аж. Оставив машину з ключами вийшов бачу бензина не нема, купив сигарет бо сигарет не було, вийшов назад щоб в місто перейти взяти гроші на бензин щоб загнати назад машину і міліція скрутила пов’язала і підвезла до машини. ) Знайшли угонщика працівники міліції зі лічені хвилини. Той встиг відійти від автозаправної станції трохи більше кілометра. При затриманні, зізнаються, вів себе неадекватно, збирався телефонувати Президенту, аби той зняв ДАІвців з посад.

У/К СЕРГІЙ КОХАНЮК, ІНСПЕКТОР ВДАІ ОСТРОЗЬКОГО МВ УМВС УКРАЇНИ В РІВНЕНСЬКІЙ ОБЛАСТІ (через 15-20 хвилин даного громадянина було затримано на відстані близько 2 -1,5 кілометра від території даного ЗС та доставлено в Острозький міськрайвідділ для прийняття рішення. під час затримання громадянин вів себе неадекватно його було доставлено на наркотичну експертизу. Даної експертизи наданий час ще немає ) Експертиза встановила, що на момент вчинення злочину Володимир у стані наркотичного сп’яніння не був. У міськвідділі дії чоловіка, який до речі вже був раніше судимий за зберігання наркотиків, оцінили за законом. Проти нього порушили кримінальну справу.

У/К БОГДАН ШАПОВАЛОВ, СТАРШИЙ СЛІДЧИЙ ОСТРОЗЬКОГО МВ УМВС УКРАЇНИ В РІВНЕНСЬКІЙ ОБЛАСТІ (порушена кримінальна справа за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом за ознаками злочину передбаченого частиною 1 статті 289 ККУ. Стосовно підозрюваного будуть проведені відповідні слідчі дії, багаж доказів є справа буде направлена до суду. Санкція цієї статті невелика цей злочин нетяжкий, тому щодо вказаного громадянина буде обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд)

От власник ВАЗівки наступного разу підвезти односельчанина навряд чи захоче. Хіба до установи виконання покарань, бо якщо чоловіка судитимуть по усій строгості закону, він може загриміти за грати на п’ять років.