Новий пляж і чиста Устя. А ще хочуть облаштувати справжнє місце відпочинку на березі обох водойм. Найперше встановлять шлюз, який регулюватиме рівень води. На все про все необхідно щонайменше 17 мільйонів гривень. Де їх візьмуть чиновники — довідався Ігор Шумик.

На новому пляжі і у чистій воді купатимуться та рибалитимуть цього літа рівняни - переконують чиновники. Устю та її береги вкотре чиститимуть. Планують і пляж на Басівкутському озері зробити зовсім іншим – чистим та більш сучасним. Навіть кожен охочий може запропонувати власний проект озеленення озера і річки.

Сніг розтане, і бруду - море, кажуть екологи. Тому чистити Устю потрібно обов’язково. Вміст у воді нітридів та міді перевищує норму. А ймовірними забруднювачами є підприємства Рівного.

У чистій воді й на охайному пляжі хочуть відпочивати і рівняни. Щоправда, у плани чиновників не дуже то й вірять. Тим більше у період кризи.

Чистити водойми розпочнуть, як тільки з’являться гроші, запевняють чиновники. Тому чекають розгляду своїх пропозицій у Кабміні.