Майже сотня претенденток. Місяць на заповнення анкет. Політики, лікарі, вчителі та спортсменки. Серед такої когорти жінок найвпливовішу визначали експерти-чоловіки. Хто увійшов до рейтингу, який склав "Видавничий дім "ОГО" та "Рівне 1" — далі у сюжеті.

Вітати переможницю йде головний ініціатор акції. Вона ще й сама не здогадується. Понад два місяці на новій посаді заступника міського голови - і тут така нагорода.

Визнання людей, тим більше чоловіків для будь якої жінки важливе, каже Галина Кульчинська. Проте й натякає: в області є ще багато жінок, які варті такої нагороди. "ТОП-20: навпливовіші жінки Рівне нщини" вперше організовують у місті. Ажіотаж неабиякий, переконують ініціатори. Усім експертам-чоловікам розсилали анкети, де вони могли вказувати і свою претендентку.

Паралельно відбувалося й інтернет-голосування. Щоправда, там результати дещо інші. Перемогла жінка-міліціонер. Далі буде - це про подібні проекти. Вже влітку до Дня молоді організатори шукатимуть ТОП-20 молодих та креативних.