І так уже триває кілька днів поспіль. На вулиці Тернопільській тільки за вчора два рази проривала водопровідна труба, а скільки таке траплялося від початку року, люди кажуть, і порахувати точно не можуть. Мовляв, зверталися зі своєю проблемою чи не у всі профільні інстанції, а результату нуль.

Нині з крана Олени Крапової вода не тече. ЇЇ перекрили, бо прорвало трубу. Ще вчора водопровідну ремонтували, та до вечора вона не витримала. Так уже триває кілька років, розповідає жінка. Бідкається, мусить віддавати пів пенсії в крамницю за питну воду.

Коли ж трубу прориває, додає Олена Крапова, вся вода стікає через її подвір'я з вулиці Тернопільської і на Приходька. Такі ж незручності і у Галини Овчарук. Розповідає, вода, що тече розмиває асфальт біля будинку, тому доводиться постійно витрачатися на цемент - "латати" ями у дворі.

У Рівне облводоканалі кажуть, ремонтують трубу по можливості, адже вона віджила своє ще років десять тому. Нині ж розроблений проект по заміні даного водопроводу, от тільки грошей на це немає.

Анатолій Чабан додає, реалізують проект тільки після того, як будуть гроші. Поки ж в "Рівне облводоканалі" обіцяють слідкувати за станом труби та ремонтувати по необхідності.