Це питання турбує мешканців цього будинку. Клопоту людям завдають навіть не так поточні ремонтні роботи, як невідоме майбутнє призначення приміщення. Приватний підприємець, котрий кілька місяців тому викупив двокімнатну квартиру на першому поверсі, мешканцям повідомив, що робитиме офісне приміщення. Проте новим сусідам мешканці багатоповерхівки не вірять.

Рівнянка Галина разом з своїм чоловіком Борисом вже більше двадцяти років мешкають на другому поверсі будинку на вулиці Відінській, 8а. Кажуть, як тільки поселилися, все було добре, але через деякий час під їхніми вікнами почали будувати філію одного з банків, а тепер нові сусіди на першому поверсі споруджують ще щось.

Люди кажуть, на загальних зборах мешканців будинку нові сусіди з першого поверху обіцяли побудувати офісне приміщення. Тепер, начебто, там споруджують черговий розважальний заклад.

Приватний підприємець, яка і викупила квартиру на першому поверсі, у телефонній розмові повідомила, що на вулиці Відінській, 8а будується торгово-офісне приміщення. Також є всі відповідні дозволи та документи на спорудження. Підтвердила жінка і інформацію про зустріч з мешканцями будинку, де домовилася з людьми про будівництво. Чому ж зараз мешканцям щось не подобається, вона не розуміє. Однак аби остаточно врегулювати всі проблеми, які виникли, приватний підприємець погодилася ще раз зустрітися з мешканцями будинку.