Це питання турбує мешканців будинку на вулиці Майдан Незалежності, 5. Поряд з дитячим майданчиком знаходиться декілька сміттєвих баків ТЗОВ "Санком-Рівне" і переносити їх ніхто не збирається.

Вистачає проблем у ще одному будинку прямісінько в центрі міста. Мешканці п'ятиповерхівки на Майдані Незалежності, 5 вже кілька років живуть з затопленим підвалом. Люди зверталися в усіх комунальні структури Рівного, але допомоги ні від кого не отримали. Про те це не найбільша проблема мешканців багатоповерхівки.

Раніше сміттєві баки стояли в іншому місці. Чому їх перенесли до дитячого майданчика люди не розуміють. Кажуть, не будуть платити за вивіз сміття поки "Санком-Рівне " не забере баки від місця, де граються діти.

Директор підприємства з вивезення сміття Святослав Євтушенко повідомив, що його підприємство немає ніякого стосунку до облаштування місця під сміттєві баки. Це робота місцевого житлово-комунального підприємства. Мовляв, жек мусить виділяти і облаштовувати такі території. А чому біля будинку на вулиці Майдан Незалежності, 5 сміттєві баки стоять біля дитячого майданчика він не знає. Також Святослав Євтушенко попросив мешканців все ж таки сплачувати за вивіз сміття, адже його підприємство вчасно надає послуги людям.