Фан-зоні у Рівному бути. Таке рішення прийняла міська влада. Вона пішла на зустріч громадському об?єднанню вболівальників, яке просило відновити фан-зону у Рівному 15 серпня на період проведення матчу Україна-Чехія у Львові.

Об'єднання уболівальників Рівного звернулося до міської влади з проханням відновити парківську фан-зону на період проведення матчу Україна-Чехія у Львові 15 серпня. Зареєстрували і відповідне звернення. Кажуть, роблять це для того, аби рівняни відчули таку ж атмосферу матчу, яка буде у Львові.

Іван Солодуха сподівається, що у середу, коли буде відбуватися матч, буде гарна погода тому очікує на аншлаг у фан-зоні. Хвилюється за погоду і директор міського об'єднання парків культури та відпочинку Андрій Мощанецький. Каже, його підприємство готове для відновлення фан-зони на літній сцені парку імені Шевченка і отримав навіть відповідну вказівку ретранслювати футбольний матч.

Нагадаємо на початку червня рівненські уболівальники вже мали власну фан-зону. Матчі транслювали у вечірню пору на літній естраді парку. Вхід на територію був безкоштовним. Пропрацювала вона до фінального матчу Євро 2012.