Напередодні Восьмого березня до обласного центру з’їхалися чи не всі довговолоски Рівненщини. Визначити найрозкішнішу косу було нелегко. Намагалася це зробити й Тетяна Коваль.

Задум конкурсу "Коса моя - краса моя" народився десять років тому на "Рівне азоті". Нині ж змагання збирає учасниць і з районів Рівне нщини. Цьогоріч за звання володарки найдовшої коси змагалися 40 конкурсанток.

Учасниці сподобалися журі. Вони показували зачіску, косу й розплетене волосся. Чимало фантазували й над образами. Спершу постали гостею з майбутнього, далі - українками на ярмарку, а на десерт були неймовірні танці племені амазонок.

Цьогоріч конкурс “Коса моя - краса моя” став ювілейним. Потішили глядачів сюрпризами й несподіванками. Мало не голлівудськими спецефектами супроводжувався кожен тур.

Немає конкурсів без переможниць. "Міс найдовша коса” стала 13-річна Тетяна Кирилюк. Її волосся довжиною 138 сантиметрів. Також відзначили переможниць першого, другого та третього місць у кожній з чотирьох вікових категорій. Присвоїли й спеціальні титули. За результатами інтернет-голосування десятирічна Владлена Олешко стала "Міс "Рівне нська газета”.

Свято закінчилося, але не для його організаторів. ВАТ “Рівне азот” та “Рівне нська газета” рівно через рік знову обиратимуть довговолоску.