Знаково, що серед кандидатів по 155 виборчому округу, які заручилися підтримкою партійних сил, немає киян, як це є по інших округах Рівненщини.

Із директорського крісла у крісло нардепівське забажав пересісти рокитнівець Микола Кушнір. Він один із УДАРівців, то ж і на парламентські вибори йде із партійною підтримкою. Хоче ще попрацювати у цих стінах й посидіти на малиновому стільці нинішній нардеп Сергій Кошин. Він не змінює політичного прапора, на другий термін знову крокує із ВО "Батьківщина". Йому вже так звично слухати заклик спікера.

Поспішає набути ваги нардепа до ваги керівника підприємства комуніст Віталій Бурма. Обробляти масиви державної інформації отримав шанс Олександр Бобрик. Він головний статист Володимирецького району. ЦВК його кандидатуру зареєструвала, як мажоритарника від Української Народної Партії. Із керівника університету на нардепа може перетворитися екс-губернатор Рівне нщини. Микола Сорока двічі встиг побувати і замміністром. На парламентські вибори 2012 він іде із підтримкою провладної партії. І хоча, працювати тут буває небезпечно...

Вони усі бажають на роботу ходити до Верховної ради. Ці п'ятеро кандидатів із 19 серпня, відповідно до законодавства, зможуть розпочати офіційну агітацію за свої кандидатури. Це п'ятеро партійних мажоритарників зареєстрованих ЦВК по 155 виборчому округу, куди увійшли Володимирецький, Дубровицький, Зарічненський та Рокитнівський райони.