Про це на засіданні постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків повідомив голова Здолбунівської райдержадміністрації. Проте депутати не поспішають фінансувати добудову меморіалу.

Гроші на будівництво меморіального комплексу "Героям Гурбенської битви" виділені на початку року Рівне нським обласним та Здолбунівським районним бюджетами. Проте двісті тисяч гривень не вистачає на добудову меморіалу, каже голова Здолбунівської райдержадміністрації. Депутати бюджетної комісії обласної ради дивуються, мовляв кошти на Гурби перераховували і меценати, і обласні ради інших регіонів України зокрема Львівська та Івано-Франківська. Голова Здолбунівської райдержадміністрації пояснює — всі кошти пішли на церкву.

Після дискусії депутати попросили Віталія Шуля приїхати і на наступне засідання бюджетної комісії.

А про те, як освоюються кошти на будівництво поліклініки в Гощі, депутати поцікавились в начальника головного управління з питань будівництва та архітектури облдержадміністрації.

Також члени бюджетної комісії погодили внесення змін до переліку об'єктів ремонту доріг комунальної власності за рахунок спеціального фонду обласного бюджету.