Там гостро бракує педіатрів, а ті, що є - переважно пенсійного чи передпенсійного віку. Рівненська міська лікарня цьогоріч поповнилася лише трьома молодими фахівцями, тоді як потребує щонайменше 16. Цю проблему сьогодні піднімали на засіданні міськвиконкому.

Навчальні заклади Рівного до навчального сезону готові - прозвітував сьогодні начальник міського управління освіти на засіданні рівненського міськвиконкому. Втім, не всі батьки заздалегідь подбали про обстеження дітей перед навчанням. Тож, наприкінці серпня - початку вересня поліклініки міста були перевантажені. І не тільки через велику кількість маленьких пацієнтів, а й через кадрову проблему.

Через відсутність фахових будівельників при міському будинку культури їхній проект "Майбутнє України в енергозбереженні" не пройшов державну експертизу. Бо утеплення планували робити пінопластом. Нині матеріал замінили на дорожчий - мінеральну вату. але утеплять на 400 квадратів менше, ніж планували. на це з держбюджету отримали півмільйона гривень, а з міської скарбниці виділили 600 тисяч гривень .

Відкореговане рішення члени міськвиконкому підтримали, адже на реалізацію проекту лишилось всього чотири місяці часу. А от до господарство міста до осінньо-зимового сезону вже майже готові. Найскурпульозніше підходили до зовнішніх мереж теплопостачання утеплення підвалів, трубопроводів та горищ.

Щоб дорогами міста автомобілі взимку їздили, а не ковзали, бракує снігозбиральної техніки. На 303 кілометри доріг є лише 17 автомобілів, а потрібно вдвічі більше. Цьогоріч куплять один автомобіль, який обійдеться місту у півмільйона гривень.