60 тисяч гривень на встановлення пам'ятника Нілу Хасевичу чи на ремонт хірургічного відділення Рівненської дитячої міської лікарні? Більше години бюджетна комісія Рівнеради сперечалася про те, як краще розподілити 7 мільйонів гривень. На таку суму перевиконаний бюджет розвитку міста за 9 місяців.

Пагорб слави потребує реконструкції. 132 тисячі гривень на його ремонт просять комунальники. Виділяти їх є з чого. За 9 місяців бюджет розвитку Рівного перевиконали на майже 7 з половиною мільйонів гривень. Та навіть з грішми депутати усе одно через них сваряться.

Загалом комунальники цьогоріч просять чотири мільйони гривень. Два із них планують витратити на капремонт житлового фонду. Депутати забажали познайомитися із витратами постатейно. Розгорілася суперечка і за 60 тисяч гривень потрібних на встановлення пам'ятника Нілу Хасевичу. Прозвучала пропозиція надати ці кошти на ремонт хірургічного відділення Рівне нської міської дитячої лікарні. А на встановлення пам'ятника запропонувати скинутися кандидатам у нардепи.

Із недовірою вони поставилися і до мільйону чотирьохсот тисяч передбачених на добудову 14 школи. Пояснень забажали від свого колеги та одночасно начальника профільного управління.

Остаточно скільки грошей і на що розписати у проекті рішення, за яке голосуватимуть уже повним складом на найближчій сесії 21 вересня, вони так і не домовилися. Погодилися зустрітися на консультацію наступного тижня, щоб сформувати свої пропозиції та проголосувати за остаточну версію змін до бюджету міста на 2012 рік.