Чи бачили ви світ зблизька? Дуже зблизька? Тепер таку можливість надає арт-кав'ярня "Сальвадор Далі", там відкрилася Міжнародна фотовиставка "Макроісторії"- 2012. Складається вона з понад трьох десятків світлин. Рівненські фотографи кажуть, експозиція виняткова - так відзняти фотографії - справа не з легких.

Фотограф Дмитро Наумов завітав на презентацію фотовиставки "Макроісторії" разом з сином Михайликом. У свої 6, хлопчик і сам не гребує можливістю пофотографувати - для цього вже має власний фотоапарат. Нині разом розглядають світлини. Такі зробити, каже Дмитро Наумов, справа не з легких.

Всі роботи вже встигла оглянути і рівненська художниця Раїса Забродська. Каже, ці світлини її надихають, тепер хоче щось подібне написати на полотні.

На фотовиставці "Макроісторії" -2012 представлено понад три десятки світлин переможців міжнародного фотоконкурсу. Автор проекту Світлана Желток - фотограф із Севастополя. Звідти до Рівного і прибули всі світлини.

Рівняни можуть ознайомитися з роботами українських, російських та ізраїльських фотомитців. Триватиме виставка до 10 жовтня.