Кілька сотень рівненських випускників сьогодні по обіді зібралися на урок танцю. Просто неба на майдані Незалежності вони вивчали нову композицію із хореографом Алісою Зайцевою. Нагадаємо, саме Аліса Зайцева минулоріч привела рівненську команду до третього місця в шоу Майданс.

Ось так рух за рухом і школярі опановують мистецтво танцю. Екслюзивний урок-тренінг "Нестримні танці" організувала міські чиновники, а для його проведення запросили улюбленого хореографа Алісу Зайцеву. Вона вже працювала з молоддю у проекті Майданс 2. Після тривалої перерви, Аліса одразу погодилась на пропозицію позайматися з рівнянами. Переконана, кожен, хто прийшов на майстер-клас, зможе використати набуті знання на власний розсуд.

Школярі прийшли на урок не поодинці, а разом з друзями. Кажуть, давно мріяли потанцювати у команді Аліси.

Аліса також радіє зустрічі, як і всі присутні. Із сотень дітей чимало знайомих облич - тих, які вже танцювали на Майдансі.Та більше тішать хореографа новачки.

Поки школярі опановують нові рухи, організатори вже планують наступні розвиваючі програми для школярів. Кажуть, їх упродовж навчального року буде дев'ять.