В ньому беруть участь 15 мініфутбольних команд. Перші ігри учасники уже зіграли, а сам чемпіонат триватиме протягом наступних двох місяців. Цьогорічний турнір святковий, бо його Організатору "Видавничому дому "ОГО" виповнюється 20 років, тому вони пообіцяли достойно відмітити переможців.

Видавничий Дім "ОГО" щороку дарує рівнянам футбольне свято. Цьогорічний же чемпіонат особливий, бо присвячений 20-річчю газети "ОГО". Саме тому, організатори по-особливому відзначать переможців турніру.

Окрім вітальних слів, на відкритті „Бізнес ліги „ОГО” гравцям презентували новий м’яч та ігрові маніжки з логотипом Видавничого Дому. Змагатимуться команди як зазвичай - за коловою системою. Цьогоріч боротимуться за перемогу у турнірі як новачки, так і ветерани „Бізнес-ліги”. Зважаючи на це, на вболівальників чекає цікаве видовище.

Команда „ОГО”, яка представляє цьогорічних ювілярів, достойно розпочала змагання із перемоги над досвідченішим "Спорт-Лайфом”. 6:4, саме з таким переможним рахунком вони стартували у турнірі. Капітан команди, Василь Штундер зізнається: не зважаючи на перший достойний результат, у команди є декілька недоліків, які вони намагатимуться виправити.

Команди вже пройшли по два тури. За підсумками перших ігор турнірну таблицю поки очолює команда "ОГО". А вже наступними вихідними учасники змагань продовжать боротьбу за чемпіонство.