Бульвар Богдана Хмельницького перетворили на стихійний смітник. Цією проблемою стурбовані мешканці прилеглих новобудов. Вони скаржаться - тут вже давно згідно з проектом мала би бути дорога, та рекреаційна зона. Однак територія й досі захаращена, заростає бурянами і потопає у смітті.

Замість цієї багнюки тут мало б бути перехрестя вулиць Буковинської та бульвару Богдана Хмельницького. Мешканці навколишніх будинків стурбовані, дорогу тут не зробили, та ще й "охайні" рівняни забруднюють територію. Переконані - буде дорога, то й люди не смітитимуть.

Обурені мешканці розповідають - пішки цю ділянку здолати важко, та й машиною подолати складно. До того ж антисанітарія, безлад, та корчі приваблюють підозрілих осіб. З проблемою люди і до чиновників звертались.

Чиновники про проблему цього престижного району знають. Запевняють - план забудови вже є, однак як завжди, на благоустрій не вистачає коштів.

Василь Гайчук переконує - дорога на бульварі буде, вже і гроші казначейство виділило - тридцять відсотків від запланованої суми на цей рік. Тим часом мешканці закликають рівнян не перетворювати місто на стихійний смітник.