Дитячий майданчик перетворили на проїжджу частину. На вулиці Волинської дивізії 1 дітям небезпечно йти на гойдалки чи гірку. Адже маленькі рівняни ризикують потрапити під колеса автомобілів.

Це звичайний продуктовий магазин у звичайному житловому будинку на вулиці Волинської Дивізії 1. У Рівному таких безліч. І все б добре, якби до цієї крамниці можна було б хоч якось під'їхати. Бо заасфальтованої дороги тут немає. Натомість, водії-експедитори паркують свої автмобілі поряд з дитячим майданчиком. Чим змушують мешканці будинку непокоїтися за життя своїх дітей.

Тутетшні мешканці розповідають, іноді, щоб не об'їжджати будинок, водії паркують свої машини просто на майданчику. Люди не раз робили їм зауваження, але ті не реагують.

Скаржаться на водіїв і працівники приватних кіосків, які знаходяться поруч з магазином. Коли машини виїжджають вже після вигрузки - вивозять на тротуар купу багнюки.

Начальник міського управління торгівлі Ігор Остапенко повідомив: для встановлення порушень в роботі магазину, мешканці будинку мають написати скаргу. Чому сам власник торгової точки завчасно не подбав про під'їзд до магазину, у нього особисто дізнатись не вдалося. За словами продавців - він нині за межами Рівного.