Учні рівненських шкіл продемонстрували свій патріотичний дух. Вони традиційно зібралися на конкурс військово-патріотичної пісні та строю "Червона калина". Не завадив старшокласникам навіть дощ, який на декілька хвилин призупинив їхнє крокування на майдані Незалежності.

На майдані Незалежності у Рівному, крокуючи один за одним, вони - суперники. Але як тільки лунає команда "вільно", школярі стають друзями. Кажуть, такі змагання не тільки патріотизм виховують, а й об'єднують.

Минулоріч на конкурсі військово-патріотичної пісні та строю "Червона калина" перемогли учні навчально-виховного комплексу №12. Цього року демонстрували вміння маршувати в ногу та ще й з піснею 33 навчальні заклади.

Ходили строєм і хлопці, і дівчата.

Змагання прищеплюють підростаючому поколінню патріотизм, що пронизаний пам'яттю про роки війн, визвольних змагань та головне - віри в перемогу і незламність народу, переконані організатори.

Не завадив проведенню конкурсу навіть дощ, через який на декілька хвилин переривали крокування. Стихія додала школярам тільки позитивних емоцій.