Усі охочі з 10 вересня по 15 жовтня мали можливість поділитися у соцмережах світлинами свого незабутнього і яскравого літа. На конкурс надіслали понад 100 робіт, що відповідали головному критерію конкурсу – оригінальності фото. Милуватися було чим: сонячні краплинки роси, щасливі посмішки, мальовничі пейзажі, схід та захід сонця, босі ніжки… все, що не можливо згадувати без ностальгії цієї осені.

З заявлених робіт організатори та партнери визначили трьох переможців. Ними стали: Патрік Бляхар, якого обрав один із спонсорів фотоконкурсу – кав’ярня душевного спілкування «Кавова кімната»; Світлана Яремчук, чия фотографія у соцмережі набрала найбільше схвальних коментарів – близько 200;

Цікавими виявилися і історії фотографій переможців. Світлану Яремчук, наприклад, попросили її діти виставити світлину, оскільки самі не могли брати участь. Однією з умов конкурсу було повноліття.

Сергій Бебка став головним переможцем та одноголосним фаворитом на думку колективу «Рівне 1».

Сергій Бебка виявився молодим рівненським фотохудожником. В його арсеналі уже нараховується близько 200 000 відзнятих світлин. Цікавим є запис Сергія у одній соцмережі, що також багато про що говорить: «Я вбив свій перший затвор у фотоапараті :) Вітання і співчуття приймаються».

Нагородження переможців – одна з найприємніших частин всього конкурсу. І це дійство відбулося завдяки постійним спонсорам: компанії КТС: комп'ютерна та цифрова техніка, Кінопалацу «Україна».

Окрім вітальних рукостискань переможці отримали білети в кіно, флеш-пам’ять, та сертифікати. «Рівне 1» дякує своїм спонсорам за співпрацю та підтримку талановитих рівнян у наших конкурсах. Обіцяє й надалі організовувати фотоконкурси.

Діана Білоконенко.