Закінчити ремонт комунальники обіцяли людям за тиждень, але цього не сталося. Рівняни ж досі ходять з відрами до колонки та обігрівають квартири газом. У відчаї штурмують комунальні установи, проте реакцій на скарги немає.

До холоду у своїх квартирах ці рівняни вже звикли. А от новина про відключення, навіть холодної води, їх обурила до глибини душі. Коли з'явилося оголошення про ремонтні роботи на тиждень, вирішили - потерплять. Але обіцяні 7 днів затягнулися на усі 11. Робітників біля будинку бачать не часто. Поки ті не квапляться, мешканці окрім відсутності води й тепла, терплять і інші незручності.

Напередодні людей "ощасливили" ще однією новиною - у будинку відключають електропостачання. Коли на місце прибула знімальна група, оголошення хтось вже зняв. Втім, мешканці вкрай стурбовані, що їх можуть позбавити чи не останього блага цивілізації. А от комунальники просять рівнян потерпіти такі незручності. заодно винять самих людей - мовляв, ті не берегли власний будинок.

Люди обурені: жити у бруді, де смердить каналізацією, немає води, тепла та постійно перегорає проводка - немає сил.

Хто робить ремонт не зрозуміло. Люди, які відкачували воду з підвалу виявились працівниками водоканалу. Кажуть, до ремонту не мають жодного відношення. А за словами Олени Грищенко, працюють у їх дворі не працівники ЖЕКу, як по факту мало б бути, а приватна підрядна фірма, якій, нібито, затримують оплату. Тому останні і не поспішають порадувати людей водою.