Сьогодні перед початком чергової сесії Рівненської міської ради депутати з фракції "Свободи" розповіли журналістам про свої наміри вимагати від Володимира Хомка, щоб він склав повноваження міського голови, повідомляє rivnepost.rv.ua У тексті звернення політики наводять той аргумент, що за Володимира Хомка під час парламентських виборів проголосувало лише 12 відсотків рівнян. Цей показник "Свобода" розцінює, як оцінку рівнян роботі міського голови.

У тесті звернення політики наводять той аргумент, що за Володимира Хомка під час парламентських виборів проголосувало лише 12 відсотків рівнян. Цей показник "Свобода" розцінює, як оцінку рівнян роботі міського голови.

Шестеро депутатів міськради проголосували за внесення в порядок денний сесії міськради питання, ініційоване фракцією "Свободи" - про звернення до міського голови подати у відставку. Через недостатню кількість голосів питання не увійшло до порядку денного, сам же міський голова повідомив, що ніяк не збирається реагувати на цей заклик.