Люди хотіли звернутися до депутатів, аби ті посприяли, щоб нарешті розпочалося будівництво багатостраждального будинку. Нагадаємо, ще у червні цього року міська влада знайшла нового забудовника - фірму "РівнеБуд". Роботу підприємство планувало розпочати у третьому кварталі цього року, але жодної нової цеглини в будівлі не з'явилося.

Перед початком сесії вхід до зали засідань Рівне нської міської ради окупували вкладники "Золотої Підкови". Кажуть, за поріг їх не пускають. Вони ж хочуть звернутися до депутатів лише з одним питанням - Хто таки має добудовувати "Золоту Підкову".

Депутати Рівне ради відмовилися вислухати вкладників "Золотої підкови", бо це питання чомусь не внесли в порядок денний. Міський голова розповідає, про те що "Рівне буд" відмовився добудовувати багатоповерхівку, йому не відомо.

Ситуацію прояснив заступник міського голови Андрій Філін.

Втім, вкладники "Золотої підкови" чекати початку будівництва, склавши руки, схоже, не збираються. Своє обурення діяльністю, чи то бездіяльністю міської влади люди вислови перед вікнами міськвиконкому.