Кожного року вісім дівчат серйозно готуються, щоб поборотись за титул "Міс Осінь". Свої таланти учасниці показували у чотирьох конкурсах. Судді оцінювали вміння школярок читати вірші, вишивати, готувати, співати. Не останню роль в оцінці дівчат зіграли і вболівальники з числа однокласників.

Восьмикласницю Маргариту обирали всім класом, щоб саме вона представляла колектив на "Міс осінь – 2012". Дівчина навчається в ліцеї "Елітар" лише перший рік, але проблем із підготовкою до конкурсу не виникало, бо у всьому їй допомагали однокласники.

А минулорічна учасниця конкурсу краси «Міс Осінь – 2011» Дарія, цьогоріч також бере участь, але вже в ролі помічниці однокласниці. Дівчина захоплюється подібними конкурсами, тож участю в шкільних змаганнях, каже, не обмежиться.

Конкурс краси «Міс Осінь» в ліцеї «Елітар» започаткували ще при створенні закладу. Щорічно вісім учасниць не один тиждень серйозно готуються , аби гідно представити свій клас. На важливості таких свят наголошує керівництво закладу, адже так можуть відволіктися від навчання і проявити всі свої таланти.

Найчарівнішою осінньою красунею стала 11-класниця Анна Ткачук. На цьому конкурси не завершились - ліцеїсти готуються ще до одного важливого заходу. Вже в грудні обиратимуть найталановитішого та найгалантнішого «Містера ліцею».