У Рівному гостював автор і виконавець світових танцювальних хітів Крістіан Бьорнс. Запросили музиканта місцеві ді-джеї. Англієць довго не роздумував - запрошення прийняв. А по приїзду часу не гаяв: з трапу літака одразу рушив на зустріч з фанатами.

Місцеві фанати транс-музики і досі не можуть відійти від "електронного" потрясіння - у Рівному гостював англієць зі світовим ім'ям, володар надзвичайного голосу, автор і виконавець світових танцювальних хітів Крістіан Бьорнс. Останнім часом він частенько приїздить до України, однак в Рівному вперше.

Усмішки та розчулені погляди - на прес-конференцію зі знаменитістю прийшли в основному дівчата. Деякі зізнаються, давно вже мріяли наживо побачити красунчика Крістіана. Тим часом, парубки не скупилися на запитання. Англієць, незважаючи на втому від декількох перельотів, активно відповідав, постійно усміхався та жартував. А запросив Крістіана Бьорнса до Рівного місцевий ді-джей Вудмен. Каже, особливих вимог "зірка" не висувала, навіть летів музикант економ-класом. Щоправда, хотів заселитися в 5-ти зірковий готель. Оскільки у Рівному таких просто немає, пішов на поступки. Організатори впевнені, приїзд такої знаменитості - надзвичайна подія для нашого міста.

Гостював Крістіан у Рівному майже 3 дні. Поїхав наступного дня після свого виступу, у суботу вранці.