Веселе свято для наймолодших вихованців організували у Палаці дітей та молоді. "День розчулення" палацівці святкують вже другий рік поспіль, кажуть - це родинне свято. Адже малюки разом з батьками можуть розважатися та відпочивати, а також здобути нові знання.

До "Дня Розчулення" у Палаці дітей та молоді підготували дев'ять пізнавально-ігрових майданчиків. В один день погуляти та розважитись прийшли наймолодші дітки від 4 років. Супроводжують їх батьки, які також відпочивали з дітьми.

Організатори радіють, адже другий рік свято вдалося, його відвідало близько тисячі дітей. Відтак, вже цьогоріч "День розчулення" дещо доповнили, а батьки підтримали. Клоуни та казкові герої розважали дітей у кожному куточку палацу. Тут діяли Країна казок, Забавлянки, Чомусики, Кінопалашка та інші. Та й малюки з гордістю розповідають, що вподобали.

Батьки теж радіють мов діти, адже не щодня мають можливість відпочивати зі своїми чадами.

Змагання, ігри, конкурси, мультики та вікторини, атракціони, майстер-класи і дитяча дискотека. А наостанок святковий концерт за участі наймолодших вихованців палацу. Це і є формула Розчулення.