Будувати заводи і фабрики на Рівненщині запрошують іноземців чиновники. Тим, хто зголоситься, обіцяють усіляке сприяння та максимально стислі терміни необхідних погоджень. І запевняють, що від знайомства до відкриття підприємства мине не більше 11 місяців.

На Рівне нщині японська корпорація шукає місце під виробництво. Електрокомпоненти для автомобілебудівної галузі хочуть виготовляти в Україні. Тиждень тому інвестор оглянув шість майданчиків на Рівне нщині , Івано-Франківщині та Ужгороді.

А щоб інвестору полегшити будувати бізнес у корумпованій Україні, фахівці Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами допомагають чужоземцям. Два-три роки шляху на ринок вони обіцяють скоротити до 9-ти місяців.

Місце під підприємство є поблизу Рівного. Про спорудження індустріального майданчика мова йде не один рік. За місяць крига таки має скреснути — його концепцію передадуть до Києва. У рамках національного проекту в Україні створюють не один індустріальний майданчик. Та місцеві чиновники сподіваються Рівне нщина очолить їхній реєстр.

Сервісу InvestUkraine 11 місяців. За цей час фахівці підготували 5 успішних проектів по альтернативній енергетиці, сільському господарству та інформаційних технологіях.

Welcome to Ukraine.