Американські науковці склали перелік наекзотичніших професій, якими люди займаються упродовж життя. Серед них пакувальник скляних келихів, клоун на родео, телефонний ворожитель, рятувальник домашніх тварин та інші. Цей перелік опублікував рекрутинговий портал CareerBuilder.com, який опитав приблизно 2 з половиною тисячі осіб. У списку опинилася і професія - подружка нареченої. Ми зацікавилися, чи є у нашому місті люди, які готові за гроші стати на весіллі дружкою.

Для нашого менталітету найняти на весілля ведучого або музикантів - є справою звичною. Але запросити попрацювати на весілля подружку нареченої - на це українці погоджуються поки неохоче ,в порівнянні з тими ж американцями. У Сполучених Штатах весільні бюро вже давно пропонують таку послугу. Рівнянка, Вікторія Полянчук у свої 23 була дружкою близько 10 разів. Її "клієнтами" стали пари з різних куточків країни. Тепер маючи великий досвід - задумалася надавати свої послуги за гроші.

Вікторія розповідає - це така ж робота, як і інші. І працювати доводиться не лише у сам день весілля, але і ретельно готуватися до нього.

Західні роботодавці уже давно усвідомили прибутковість професійної організації весілля. Тому молодятам пропонують усе - від вбрання до підбору свідків. Прогнозуємо, що невдовзі ця хвиля докотиться і до нас. А пропозиція вже є. За законами економіки лишається чекати появи попиту.