У цьому переконались працівники ДАІ, які сьогодні здійснили рейд по місту. Першого порушника зловили на перехресті Степана Бандери–Чорновола. Водій не пропустив швидку.

На водія працівники ДАІ склали адміністративний протокол. Тепер йому доведеться викласти з гаманця 510 гривень штрафу.

Іншим порушником став водій маршрутки. Втім кермувальник своєї вини не визнав. Каже, швидку пропустив, а пасажири у салоні цьому свідки.

Водія мікроавтобуса працівники ДАІ також зупинили. Мовляв, не увімкнув правий поворот коли призупинився, пропускаючи швидку.

Працівники швидкої допомоги кажуть, по місту їздити важко. Є чемні водії, які пропускають спецтранспорт і без увімкнених маячків, частина ж просто ігнорує швидку.

Більшість рівненських водіїв пропускали спецтранспорт, який їхав у супроводі автомобілів ДАІ. Люди не розуміли, що за ескорт кружляє обласним центром. Загалом такий рейд проходить по всій Україні. Адже з 28 листопада діє акція «Увага спецсигнал».

Від початку проведення даних профілактичних заходів, на 20 водіїв вже складено адміністративні протоколи. Дані порушники муситимуть заплатити штраф. Загалом акція «Увага спецсигнал» триватимуть в області до 7 грудня.