"Рух - це життя". Ось головне правило сильної як фізично, так й духовно рівнянки, багаторазової чемпіонки України та Європи з пауерліфтингу серед спортсменів з порушенням опорно-рухового апарату Любові Семенюк. Усіх її досягнень за 12 років піднімання штанги не перерахуєш. Спортсменку не зупиняють ні життєві труднощі, ні погодні умови, ні інвалідний візок. Тричі на тиждень, по дві години вона проводить у спортзалі.

Сто десять, сто п'ятнадцять кілограмів - для неї це не вага. Вже за перший рік тренувань Любов Семенюк здобула звання майстра спорту Міжнародного класу із пауерліфтингу серед спортсменів із порушенням опорно-рухового апарату. Вона дуже цілеспрямована, -говорить її тренер Андрій Демчук, це і є запорукою її успіху.

Такий не жіночий вид спорту припав до душі Любові Семенюк ще 12 років тому. Вона побачила, як займається інвалід-візочник, спробувала сама і тепер без пауерліфтингу пані Любов не уявляє свого життя. Жінка радить усім інвалідам, які мають змогу виходити іх дому, займатися спортом. У цьому, говорить, безліч переваг.

На змаганнях Любов Семенюк ніколи не хвилюється, знає, це тільки зашкодить. Вона мріє зайняти хоча б третє місце на Паралімпійських іграх, тому й нині наполегливо тренуєтья. 15 грудня спортсменка представлятиме місто у відкритому кубку Рівне нщини з паурліфтингу серед спортсменів з вадами зору та порушенням опорно-рухового апарату.